Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Υπάρχει κατάταξη:Σκέψη,Γραφή,Πράξη.Απο το δέυτερο στο τρίτο υπάρχει χαώδης διαφορά.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΘΕΩΡΙΑ 28:Άνδρες μάγκες.Γυναίκες πουτάνες.

Ένας άνδρας άμα πάει με πολλές είναι μάγκας ενώ μια γυναίκα είναι πουτάνα..Αυτή η αντίληψη χρειάζεται ακόμα πολλές δεκάδες χρόνια για να εξαλειφθεί εντελώς αν και είναι παντελώς άδικη.

Άσε που αποθαρρύνει τις γυναίκες..

Τι σου κάνει το αρχέγονο ένστικτο που μεταφέρετε από γενιά σε γενιά σαν θρησκευτική εικόνα αξίας.Επειδή στα παλιά χρόνια αυτό το σκεπτικό μπορώ να το δεκτω ότι είχε μια λογική.

Η γυναίκα μπορεί θεωρητικά να γεννήσει μέχρι 20-25 παιδιά.Ο άνδρας μπορεί θεωρητικά να είναι πατέρας σε 40000-50000 παιδιά! Με αυτή τη λογική η γυναίκα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στο που θα δώσει τα πολύτιμα ωράρια της.Έτσι πρέπει να διαλέξει καλύτερους άνδρες που να εκπέμπουν υγεία για να γεννήσει καλύτερα μωρά. μπλα μπλα.

Είναι πολύς ο καιρός σου λέω 9 μήνες για να βγάλει κάτι σκάρτο.

ΌΜΩΣ.

300 χρόνια πριν ένας καλός κυριούλλης (μπορεί να ήταν και γυναίκα,άσκοπο για τη συζήτηση μας) ανακάλυψε κάτι που λέγεται προφυλακτικό.Καλά και πριν υπήρχε το λαδωμένο χαρτί σαν μέθοδο φραγμού στην Ασία και κερί μέλισσας στην Ευρώπη,αλλά αυτά πες δεν μετράνε.

Με την ανακάλυψη αυτή που λέτε δεν υπάρχει πλέον από τη μεριά της γυναίκας το ζόρι της επιλογής με ποιον θα πάω για να μου κάνει το καλύτερο μωρό.

Συμπέρασμα.

Γυναίκες..Διασκεδάστε ελεύθερα.Απενεχοποιήστε το σεξ και κανένας δεν θα σας πει (η μάλλον κανένας δεν πρέπει να σας πει) πουτάνες.

Υ.Σ:O πρίγκηπας με το άσπρο άλογο μάλλον δεν θα έρθει.Έχει meeting.

stefffanos (βασισμένο στην εκπομπή ''Στα τρένα'' απο το διαδικτυακό ραδιόφωνο destinyradio)

3 σχόλια:

Σωκράτης Αμπντούλ Ματίδης είπε...

εισαι πιο εξυπνος απο τον μεσο ανθρωπο. οσο και να απενοχοποιηθει ο μεσος ανθρωπος παντα θα εισαι καποια σκαλια πιο πανω. παντα θα χεις εναν λογο να λες τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα.

Καλόγερος είπε...

Όσον αφορά το πρώτο πράγμα που λες. Δεν είναι μία γενική αντίληψη που επικρατεί. Έχει να κάνει με το κάθε φύλο. Ο άντρας δεν θέλει δεσμεύσεις, περιορισμούς και όταν τα έχει με κάποια την απατάει. Όταν αυτό το μαθαίνουν οι γνωστοί του το επικροτούν, πολύ απλά, γιατί τον κατανοούν. Και αυτό το κάνουν οι περισσότεροι άντρες γι' αυτό και η αντιμετώπιση τους απέναντι στους άλλες άντρες είναι θετική. Με τις γυναίκες, όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν μία σταθερή σχέση με έναν άνδρα και είναι ασυνήθιστο το να τον απατάνε. Γι' αυτό και όταν γίνεται κάτι τέτοιο, τότε οι άλλες γυναίκες την κατακρίνουν, γιατί το βλέπουν σαν απίθανο, πρωτόγνωρο και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς της πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό. Μπορεί φαινομενικά, λοιπόν, να κάνουν το ίδιο πράγμα. Ανάλογα με τη νοοτροπία του κάθε φύλου, όμως, αναγνωρίζεται σαν "σωστή" ή "λάθος" κίνηση. Αν είσαι άντρας και απατάς είσαι μάγκας για τους άντρες μόνο. Για τις γυναίκες είσαι μαλάκας. Αν είσαι γυναίκα και απατάς, για τις γυναίκες είσαι πουτάνα. Για τους άντρες είσαι ό,τι πρέπει, αλλά δυστυχώς, επειδή οι περισσότερες γυναίκες δεν απατάνε οι άντρες δε τα βρίσκουν με κάποια με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

Stefffanos είπε...

συμφωνω με αυτα που λες,απλα προσπαθω να καταλαβω το γιατι..

δηλ. ΓΙΑΤΙ οι περισσοτερες γυναικες θελουν οπως ειπες σταθερη σχεση; με οτι αυτο συναπαγεται! (και συνεπαγοντε αυτα που εγραψες..)

επειδη λογω του μητρικου ενστικτου ο στοχος τους ειναι ενα καλο μωρο και ετσι προσπαθουνε να πανε με καλο αρσενικο για να τους δωσει το καλο μωρο.. για αυτο διαλεγουνε ενα και μενουνε μαζι του αφου στα παλια χρονια δεν ειχανε μεθοδους αντισηλληψης.. οποτε αναγκαστικα επρεπε να κανουνε μια και καλη επιλογη..

οποτε αν εβλεπε η καλη κοινωνια το αντιθετο να συμβαινει κατεκρινε τη καλη κοπελια μας..