Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Υπάρχει κατάταξη:Σκέψη,Γραφή,Πράξη.Απο το δέυτερο στο τρίτο υπάρχει χαώδης διαφορά.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΩΡΙΑ 37:Σκόρπιες Σκέψεις (β)

1)
Για να γίνεις καλός σε οτιδήποτε χρειάζονται 5 συστατικά:
-να το θέλεις (με το ζόρι δε γίνετε τίποτα)
-ταλέντο (αυτό εναπόκειται στο dna,δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό)
-ένας καλός δάσκαλος (που θα σου πει τα λάθη σου,θα σε εμπνεύσει)
-εξάσκηση (πάρα πολλή εξάσκηση)
-περιβάλλον που να ευνοεί αυτό που θες (αν θες για παράδειγμα να γίνεις καλός στο τένις και ζεις σε μια πόλη που δεν έχει γήπεδα τότε το επίπεδο δυσκολίας αυξάνετε)

2)
Τα ζώδια και τα άστρα δεν καθορίζουν τη πορεία του χαρακτήρα και της ζωής σου.Οι προβλέψεις είναι τόσο γενικόλογες που ο κάθε ένας βρίσκει τον εαυτό του μέσα.Είναι έτσι διατυπωμένα έτσι ώστε να μην είναι διαψέυσιμα Εμείς δίνουμε την κατεύθυνση της ζωής μας έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε την προφητεία Η αστρολογία είναι άλλη μια επιχείρηση για να έχουν μερικά άτομα δουλεία. Οι έλξεις όλων των πλανητών μαζί είναι μικρότερες από την έλξη του γιατρού που μας ξεγέννησε! Ουτοσιαλλως έτσι όπως ορίστηκαν τα ζώδια είναι διαφορετικά από το τώρα.Κάποιος για παράδειγμα που ήταν καρκίνος πριν από 2000 χρόνια τώρα δεν είναι λόγω της μετατόπισης του άξονα της γης.Αυτό που γίνετε είναι ότι μερικοί χρησιμοποιούν τα ζώδια σαν άλλοθι για να καλύψουν τα δικά τους λάθη οι παραλήψεις.(Το κουτί της Πανδώρας)

3)
Αυτοί που ειρωνεύονται την τεχνολογία ας σκεφτούν ότι πριν από 100 χρόνια η μόνη διασκέδαση της γιαγιάς ήταν να βλέπει την ουρά του γαϊδάρου να κουνάει πέρα δώθε (Μπραφ).Κάθε πράγμα έχει την σωστή και μη χρήση του.Ένα σφυρί μπορεί να σκοτώσει ή να κτίσει ένα σπίτι.(Ν. Λυγερός)

4)
Μπορείς εύκολα να συνειδητοποιήσεις ποιους αγαπάς βλέποντας ποσό σημαντική είναι για σένα η ευτυχία τους.(Χορχέ Μπουκάι)

5)
Παρακολουθώντας ξανά πρόσφατα το Fight Club ξεχώρισα αυτό..
''Tomorrow will be the most beautiful day of Raymond K. Hessel's life. His breakfast will taste better than any meal you and I have ever tasted.''
Πόσα πράγματα παίρνουμε σαν δεδομένα.. Εκτίμησε κάτι πριν να το χάσεις.Αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερη συνειδητοποίηση και λιγότερη απληστία.Κάπου οι άνθρωποι φοβούνται να είναι ευτυχισμένοι και δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.Όταν οι μεγάλες δυστυχίες δεν υπάρχουν και το πιο μικρο πρόβλημα σε πειράζει.

6)
Όταν σταματήσεις να κυνηγάς τον στόχο και αρχίσεις να απολαμβάνεις και λίγο τη διαδρομή προς αυτόν τότε θα αρχίσει να σε κυνηγάει αυτός.Να ξέρεις τι θες αλλά να το κυνηγάς χωρίς ελπίδα.

7)
Όλοι θέλουν σημασία και αναγνώριση.

8)
Μερικές φορές τα παιδιά κάνουν αυτό που λέμε ''thing outside of the box'' επειδή δεν ξέρουν καν ότι το κουτί υπάρχει και έτσι δεν βάζουν όρια.

καλές γιορτές! :)

stefffanos 21/12/12

Δεν υπάρχουν σχόλια: